Curatarea dusului este o sarcina pe care foarte multi dintre noi o amana pana in momentul in care nu mai exista cale de scapare. Si cine ne poate condamna? Nu este tocmai cea mai usoara ori placuta sarcina, uneori dovedindu-se chiar... dezgustatoare. Insa daca ne inarmam cu cateva sfaturi venite de la profesionisti, vom da de capat si acestei probleme. O mica atentionare, insa! Multe dintre sfaturile de mai jos implica utilizarea otetului, dar acesta nu trebuie folosit pe suprafete de piata!

Curatarea usilor – inamicul numarul 1 il reprezinta, in general, acele pete albe greu de indepartat, depuneri de piatra si sapun. Pentru a evita formarea lor, ar trebui ca dupa fiecare utilizare a cabinei de dus, sa stergem picaturile ramase pe usile de sticla cu ajutorul unei carpe din microfibra. Daca deja duceti o lupta cu ele, faceti intr-un pahar o solutie din 1/4 otet si ¾ apa. Incalziti solutia la microunde pret de un minut si transferati-o intr-un recipient de plastic cu spray. Aplicati solutia pe pete si stergeti cu o carpa.
art2
Capul de dus – capul de dus poate adaposti multe bacterii, dar ghiciti cu ce poate fi usor curatat acesta! Aveti dreptate, tot cu otet. Amestecati proportii egale de apa cu otet intr-o punga de plastic tip sandwich. Introduceti capul de dus in punga, in solutie, si prindeti punga cu un elastic de cauciuc. Puteti face asta dimineata, inainte de a pleca la munca sau seara, inainte de culcare, pentru ca trebuie sa acordati ceva timp solutiei sa functioneze asupra reziduurilor minerale si acumularilor de mucegai.

Cada – probabil deja banuiti care este raspunsul...otetul. Si nu pentru ca vrem noi sa ii facem reclama, ci pentru ca el curata foarte bine depunerile de sapun nu doare de pe usile cabinei de dus, ci si de pe cada, inlaturand, totodata, si calcarul. Umpleti o sticla cu otet si pulverizati pe toata suprafata cazii. Dupa ce ati lasat substanta sa ctioneze un sfert de ora, frecati bine peretii cazii cu o carpa umeda.

Daca aceste sfaturi nu va ajuta sau pur si simplu nu vreti ori nu aveti timpul necesar pentru a va ocupa de curatenia baii si, de ce nu, a intregii case, nu uitati ca la Winscope gasiti o echipa de profesionisti care va sta la dispozitie cu servicii complete de curatenie!
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia
WinScope.ro © 2018 . Toate drepturile rezervate.
Contact: 0723.609.832 / 0374.034.370. Cere oferta personalizata AICI
Toggle Bar