Am putea raspunde foarte simplu cu „toate”. Insa vrem sa fim corecti si sa va prezentam doar cateva tipuri si situatii in care apelarea la furnizori externi de servicii de curatenie reprezinta una dintre cele mai bune solutii luate pentru un business.

Restaurante – restaurantele reprezinta un mediu de lucru in care nu doar specificul activitatii, ci si fluxul constant de clienti impun norme ridicate de curatenie. Angajatii trebuie sa fie centrati pe satisfactia clientilor prin pregatirea si servirea ireprosabila a produselor incluse in meniu. Nu este un secret faptul ca un restaurant curat va atrage mai multi clienti, insa atunci cand personalul este ocupat cu sarcinile de baza, nu exista timpul necesar si pentru o curatenie riguroasa. Serviciile profesioniste oferite de o companie specializata vor asigura mentinerea curateniei in locatie la cele mai inalte standarde, aspect care va creste productivitatea angajatilor, permitandu-le acestora sa se concentreze pe pastrarea satisfactiei clientilor.

art3Centre medicale – crearea unei bune impresii asupra clientilor incepe prin intampinarea acestora intr-o locatie curata si ingrijita, mai ales daca vorbim despre centre medicale, unde caracterul salubru devine lege. Cel mai simplu este sa va puneti in piele „consumatorului” – cat de multa incredere v-ar inspira un centru medical in care ati intrat pentru un consult, efectuarea unor analize sau orice alt serviciu medical, daca locatia are chiar si cele mai mici nereguli din punct de vedere al curateniei? Apelarea la servicii profesioniste externe se poate dovedi o salutie salvatoare si in aceste situatii, mai ales daca tinem cont de faptul ca aici deseuri medicale precum bandaje ori seringi trebuie manevrate cu grija, respectand normele sanitare.

Cladiri de birouri
– exista doua optiuni larg raspandite pe piata, la ora actuala: angajarea de personal si contractarea unor servicii externe. Credem ca este destul de evidenta importanta mentinerii unui loc de munca curat, atat din punctul de vedere al angajatilor, care isi vor putea desfasura activitatea intr-un mediu placut, cat si din punctul de vedere al clientilor si partenerilor de afaceri. De altfel, in viziunea Winscope, spatiul de lucru reprezinta o carte de vizita mai mult decat graitoare.

Care sunt, insa, avantajele alegerii unei companii specializate in servicii de curatenie pentru birouri? In primul rand, contractarea acestora va permite sa va concentrati pe munca importanta de zi cu zi, fara a avea in grija si sarcina salubrizarii. In al doilea rand, scapati de costurile implicate de achizitionarea de echipamente, produse si consumabile necesare procesului de curatenie – mai ales ca o firma profesionista va avea intotdeauna cele mai bune astfel de auxiliare necesare. Insa, cel mai important, nu mai aveti grija gestionarii personalului – interviuri de angajare cu riscurile alegerii unei persoane ineficiente, plata salariilor, taxelor si impozitelor datorate statului, problema gasirii unui inlocuitor in cazul concediilor de odihna, medicale etc..
 
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia
WinScope.ro © 2018 . Toate drepturile rezervate.
Contact: 0723.609.832 / 0374.034.370. Cere oferta personalizata AICI
Toggle Bar