Curatenie dupa renovare - de ce sa apelezi la servicii profesionale?
Renovarile sunt, de principiu, cunoscute ca fiind extrem de obositoare. Mai ales cand am terminat munca propriu-zisa, insa nu ne putem bucura inca de rezultatul final deoarece in urma a ramas foarte multa mizerie de strans. Asadar, ce solutii avem la indemana pentru a trece cu usurinta peste acest ultim pas si a ne bucura de confortul casei noastre?
Cea mai la indemana varianta este sa apelam la specialistii in domeniu. Indiferent daca am fost plecati pe perioada renovarii sau procesul s-a derulat cu noi in casa, este indicat sa ne indreptam catre serviciile specializate de curatenie dupa renovare, imediat ce s-a uscat si ultima mana de vopsea sau var.
winscope curatenie dupa constructorDe ce? Pentru ca petele, praful, deseurile si toate celelalte “dovezi” ale muncii depuse nu vor fi deloc usor de indepartat, insa o curatenie cu simt de raspundere este foarte importanta atat pentru confortul propriu cat si pentru sanatate! Tot felul de particule sunt eliberate in aer in timpul renovarilor, incluzand diverse toxine, spori de mucegai, silicati si prafuri ultrafine care va pot deteriora plamanii. Vopselele, lacurile si grundurile proaspat aplicate pot fi, de asemenea, periculoase. Avand in vedere posibilele pericole pentru sanatatea voastra, investitia intr-o curatenie dupa constructor, renovare sau zugravit nu va mai parea atat de mare.

Iar daca renovarea a fost facuta chiar de voi, cu siguranta meritati o pauza in care sa va odihniti, lasand aceasta parte unei companii cu experienta, care poate rezolva problema rapid si eficient.

In cazul in care inca mai aveti dubii si nu stiti daca sa faceti acest lucru singuri sau sa lasati curatenia pe mana expertilor, puneti-va urmatoarele intrebari si raspundeti sincer la ele:
• Am suficient timp si energie (si) pentru asta?
• Cat va dura?
• Am materialele (solutii si echipamente) necesare pentru a duce acest proces la bun sfarsit? Daca nu, stiu ce trebuie sa iau si sunt sigur ca investitia financiara in ele imi garanteaza rezultatele dorite?

Nu stiti la cine sa apelati?
Winscope Facility & Management va sta la dispozitie cu personal calificat si echipamente tehnice la cele mai inalte standarde calitative, pentru curatenie dupa renovare in Bucuresti si Ilfov.

Trei greseli de evitat in curatenia dupa constructor sau renovare
Indiferent daca vorbim despre o locuinta abia finalizata sau despre o modificare minora ori majora a casei in care deja stati de ceva timp, puteti fi siguri ca totul va ramane murdar la sfarsitul procesului de constructie/renovare. Vorbim despre particule, deseuri, pete si praf in toate colturile casei, ce trebuie indepartate pentru a va face locuinta confortabila.
Desi stim cu totii ca activitatile de constructie si renovare sunt foarte dificile si istovitoare, acest lucru nu reprezinta o scuza pentru a nu ne bucura de o locuinta curata. Nu avem nevoie decat de o pregatire adecvata a acesteia si apelarea la profesionisti de la companii de renume pentru curatarea casei. Insa exista trei greseli majore pe care ar trebui sa le evitati in continuare.
  • Curatenia de unul singur Aproape totul in casa este murdar si clar este necesar sa apelati la servicii profesionale in acest sens, asta doar daca nu sunteti chiar dumneavoastra un expert in domeniu. Veti vedea murdarie pe usi, geamuri, podea, tavan, pereti, obiectele sanitare si chiar de mobilier (oricat de bine ar fi fost acestea acoperite in prealabil). Multe persoane din Bucuresti si Ilfov aleg sa-si curete casele dupa constructor si dupa renovare singuri, pentru a economisi bani, doar ca sa obtine rezultate slabe, pierzand timp si energie.
  • Alegerea unei companii de curatenie strict in baza ofertei de pret Ce este foarte ieftin nu este neaparat si bun. Daca va bazati doar pe oferta de pret atunci cand alegeti compania de curatenie, este posibil sa aveti surprize neplacute la final. Exista multe alte aspecte de care sa tineti cont precum vechime pe piata serviciilor de specialitate, echipamentul utilizat, calificarea personalului, transparenta companiei si opiniile clientilor.
  • Lipsa comunicarii Daca intre dumneavoastra si firma de curatenie nu exista o comunicare clara, iarasi pot sa apara probleme. Exprimati-va doleantele si vedeti clar de ce servicii puteti beneficia

Winscope Facility & Management ofera urmatoarele servicii profesionale:

  • curatenie dupa renovare Bucuresti si Ilfov
  • curatenie dupa constructor
  • curatenie generala completa
  • curatenie dupa zugravit
  • curatat geamuri si tocuri
  • curatat lavabila parchet
  • curatat gresie / faianta dupa renovare / dupa constructor
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia
WinScope.ro © 2018 . Toate drepturile rezervate.
Contact: 0723.609.832 / 0374.034.370. Cere oferta personalizata AICI
Toggle Bar