Intotdeauna iti propui ca totul in jurul tau sa fie impecabil? Noi te putem ajuta: Suntem o firma de curatenie din Bucuresti cu o gama de servicii personalizate pentru orice tip de incapere!

Fiecare dintre noi isi doreste un mediu cat mai curat, mai sigur si mai frumos in care sa lucreze sau sa se relaxeze. Fie ca e vorba despre casa sau despre locul de munca, murdaria ne poate incomoda si poate crea disconfort si pentru cei din jur, impiedicand astfel activitatea de zi cu zi. Esti din Bucuresti sau Ilfov si ai nevoie de o firma de curatenie sa-ti faca oricine si sa iti curete spatiul din birou sau din locuinta ta? Contacteaza-ne!


WINSCOPE Facillity & Management - Firma curatenie Bucuresti si Ilfov - beneficii oferite in cadrul colaborarii cu noi!

Trebuie sa intelegi ca indiferent cat de des ai face curat sau indiferent cat de mult iti doresti sa intretii un mediu fara a se aseza murdaria, atunci cand discutam de suprafete extinse sau de zone cu trafic intens este foarte greu sa reusesti asta. Noi oferim un set de beneficii unice adaptate special pe astfel de situatii, fie ca este vorba de sediul companiei tale sau de casa ta. 

Iata principalele avantaje ce ti le putem oferi: 

  • Resurse nelimitate - atat in ceea ce priveste timpul, dozajul de efort, dotarile tehnologice si personalul - Iti putem pune la dispozitie o multime de oameni calificati, aparatura speciala pentru servicii profesionale de curatenie si ne putem adapta dupa programul tau. 
  • Experienta si profesionalism - avem experienta in domeniul si suntem autorizati de institutii in masura sa ne certifice calitatea serviciilor. In plus, iti oferim si o garantie pentru eventualele neplaceri. 
  • Garantie prin Asigurare - suntem asigurati impotriva daunelor si evenimentelor neplacute, asa incat daca se intampla un eveniment neprevazut, daunele vor fi suportate de catre firma de asigurare contractata pentru asigurarea de raspundere civila. 
  • Flexibilitate - chiar daca iti cauti o firma de curatenie in Bucuresti, in Ilfov sau in imprejurimi, te putem ajuta. Ne adaptam programului tau si iti putem oferi servicii in functie de dorintele si nevoile tale, in orice locatie, la domiciliu sau la birou. 
  • Servicii diverse - iti oferim o gama diversa de servicii de curatenie rapida. Putem sa te ajutam si in ceea ce priveste curatarea casei, dar si a biroului, a unor spatii comerciale sau industriale in care iti desfasori activitatea. Ne adaptam serviciile dupa nevoile tale. 

Pentru noi curatenia este pasiune, ne place sa facem curat si ne multumeste cand totul este impecabil in jurul nostru. Avem personal format pentru asemenea servicii, iar in plus, noi folosim produse profesionale si ustensile la care publicul larg nu are acces, datorita resurselor financiare limitate. Nu iti vei permite an de an sa schimbi consumabile si sa achizitionezi noi utilaje, strict pentru a face curat in casa sau biroul tau. In schimb noi avem masinarii performante pentru intretinerea si curatarea profesionala a oricarui tip de spatiu, acesta fiind obiectivul nostru de activitate si avand resurse dedicate pentru asta. Nicio curatare standard, prin simpla maturare, aspirare, stergere a suprafetelor nu va ajuta la obtinerea rezultatelor pe care le poate oferi o firma de curatenie profesionala.


Cere oferta servicii curatenie


Cauti o firma de curatenie in Bucuresti? WINSCOPE este alegerea cea mai inspirata. Iata de ce! 

Pe langa faptul ca avem experienta in domeniu si putem oferi solutii la orice tip de problema, noi avem o echipa de evaluatori care iti pot spune de la inceput cu ce anume ai de-a face si care sunt conditiile pentru a scapa de problemele tale. Tu ne indici locul ce vrei sa fie imaculat, noi iti rezolvam problema. 

Avem echipa de experti in domeniu, oameni calificati care stiu sa foloseasca aparatele si produsele pe care le utilizam in cadrul companiei. Acestea sunt produse care nu asigura doar curatarea in profunzime, ci si mentin mediul mai curat si mai sigur pe termen lung. 

Gandeste-te ca imaginea casei tale este oglinda imaginii tale ca om, iar mediul tau de lucru este principala carte de vizita in fata angajatilor, partenerilor de afaceri si clientilor tai. Vrei sa fie totul curat si impecabil in jur? Alege serviciile WINSCOPE - firma de curatenie din Bucuresti de care ai nevoie!  

Nu vei mai pierde timp, energie si bani cu problemele din jurul tau. Ne ocupam noi de ele si lasam totul curat in urma. Iata si serviciile specifice pe care ti le putem oferi.

Servicii firma de curatenie Bucuresti - Ilfov

- Curatentie de intretinere 

Daca ai nevoie ca mediul in care te-ai mutat de curand sa fie impecabil si sa il poti intretine la acest standard, gandeste-te la un pachet de servicii de curatenie profesionala. Daca esti din capitala sau din imprejurimi te putem ajuta. WINSCOPE Facillity & Management este o firma de curatenie din Bucuresti care ofera servicii de curatenie de intretinere profesionale, atat pentru firme cat si pentru persoane fizice. 

- Curatenie generala

Vrei sa faci curatenie generala la tine acasa sau in birou? Mai ales in cadrul firmei, in cazul unor suprafete extinse, iti dai seama cate resurse va necesita acest proces. Noi venim in ajutorul tau cu un serviciu specific: curatenie generala profesionala. Te vom ajuta cu tehnici si aparatura de ultima ora si cu produse de calitate, care sa ingrijeasca si sa mentina suprafetele curate pentru un termen mai indelungat.

- Curatenie dupa constructor 

De cele mai multe ori, dupa ce iesi cu o constructie din stadiul de santier cel mai greu lucru este curatirea acelei suprafete. Tocmai de aceea noi iti oferim un serviciu unic: curatenia post-constructie. Aceasta este specifica si in cazul persoanelor fizice care si-au renovat sau construit o casa, dar este potrivita si in cazul unor companii care s-au mutat intr-un sediu proaspat construit sau si-au remodelat cladirea de birouri. 

- Curatenie si intretinere pardoseli

Folosim produse speciale si tehnici de ultima ora pentru a te ajuta sa scapi de murdarie si sa iti intretii pardoseala. Daca ai nevoie de serviciile unei firme de curatenie din Bucuresti sau Ilfov, pentru a-ti curata pardoseala de acasa sau de la birou, WINSCOPE este alegerea perfecta pentru tine. Pentru acest serviciu te putem ajuta cu o maniera profesionala de intretinere a pardoselii care sa-i confere un aspect placut si o durata de viata mai mare.

- Curatare mocheta

La fel ca si in cazul tuturor serviciilor, utilizam tehnici de ultima ora si produse de calitate pentru a-ti curata, igieniza si proteja mocheta. Te putem ajuta atat cu igienizarea spatiului in care aceasta este aplicata, cat si cu procesul de curatarea propriu zis al mochetei, protejand-o pe aceasta de factorii de risc. Folosim produse care cresc rezistenta, imbunatatesc aspectul mochetei si nu o degradeaza. 

- Curatenie industriala

Ai o hala industriala in Bucuresti sau o companie de productie? Activezi in industrie si ai nevoie de o firma de curatenie in Bucuresti care sa faca fata provocarii incredibile de curatare si igienizare a spatiilor industriale? Poate ca ai de-a face cu unele substante chimice ce nu reusesti sa le elimini in modul obisnuit, avand astfel nevoie de un serviciu profesional. Noi iti putem asigura igienizarea completa si rapida a spatiului tau. Contacteaza-ne pentru serviciul nostru de curatenie industriala. 


Cere oferta servicii curatenie


In ce zone din Bucuresti te putem ajuta?

Firma de curatenie Bucuresti sector 1 

Daca ai nevoie de o firma de curatenie in Bucuresti sector 1 poti apela la noi. Ne deplasam in toate zonele principale ale sectorului 1. Oferim servicii de curatenie pentru firme si persoane fizice in zonele: Calea Dorobantilor, Floreasca, Grivitei, Calea Rahova si Calea Plevnei, in jurul Bulevardelor: Expozitiei, Primaverii, pe Bld. Mircea Eliade si zona Aerogarii etc. De asemenea, intervenim in orice alta zona a sectorului 1, daca ne indicati adresa.

Firma de curatenie Bucuresti sector 2 

Va putem ajuta cu serviciile noastre si in sectorul 2 din Bucuresti. Ne deplasam in zonele: Bld. Carol 1, Bld. Basarabia, Ferdinand I, zona Garii Obor, Bld Ghica Tei si Lacul Tei, Dimitrie Pompeiu si Pache Protopopescu, dar si in zona Calea Floreasca sau Mosilor. De asemenea, daca iti cauti o firma de curatenie in Bucuresti sector 2 la orice alta adresa, noi te putem ajuta. Indica-ne adresa si noi ne deplasam la tine, pentru a-ti pune la dispozitie serviciile noastre.

Firma de curatenie Bucuresti sector 3

Ai nevoie de o firma de curatenie in Bucuresti in zona 1 Decembrie sau Bld. Corneliu Coposu? Te putem ajuta. Ne deplasam oriunde in sectorul 3, in zonele strazilor:  Calea Calarasi, Dudesti, Vacaresti si Calea Vitan, dar si pe bulevardele principale: Unirii, Camil Ressu, Octavian Goga, Bld. Decebal si alte zone. Indiferent unde locuiesti, in Bucuresti sector 3, contacteaza-ne si indica-ne adresa ta si noi vom ajunge la tine pentru a-ti pune la dispozitie serviciile noastre. 

Firma de curatenie Bucuresti sector 4 

Ai nevoie de serviciile unei firme de curatenie in Bucuresti sector 4? Te putem ajuta in toate zonele acestui sector. Iti oferim servicii de curatenie profesionala la adresa sau la birou, in zonele: Bld. Tineretului, Marasesti, Bld. Constantin Brancoveanu, Abatorului, dar si in zonele: Calea Rahovei, Calea Serban Voda sau Vacaresti. De asemenea, oriunde in alta zona a sectorului 4 ai locui sau in orice zona ai avea biroul, ne poti contacta si ajungem la tine in cel mai scurt timp.

Firma de curatenie Bucuresti sector 5

Ai nevoie de o firma de curatenie serioasa in Bucuresti sector 5? Contacteaza-ne. Ne deplasam in zonele: Bld. George Cosbuc, Bld. Eroilor, Mihail Kogalniceanu, Libertatii, Tudor Vladimirescu si pe Calea Plevnei, Ferentari, Calea 13 Septembrie sau in orice alta zona. 

Indica-ne adresa ta si ne prezentam la fata locului pentru a te ajuta cu procesul de curatenie generala. 

Firma de curatenie Bucuresti sector 6

Locuiesti in sector 6 Bucuresti si vrei sa venim la tine pentru a-ti face curat in apartament? Ne deplasam in urmatoarele zone: Bld. 1 Mai, Ghencea, Bld. Constructorilor, Regie, Bld. Timisoara, Iuliu Maniu sau pe strazile Apeductului, Calea Giulesti, Crangasi si calea Plevnei. Indiferent unde anume locuiesti, in sector 6, poti sa ne indici adresa ta si ne deplasam la tine in cel mai scurt timp.

Firma profesionala de curatenie Bucuresti si IlfovLocuiesti in afara Bucurestiului, in jud. Ilfov? Te putem ajuta, deoarece oferim servicii de curatenie la domiciliu si in imprejurimile Bucurestiului. Contacteaza-ne si indica-ne adresa ta, iar noi ne indreptam spre locatia indicata in cel mai scurt timp posibil. Chiar daca ai nevoie de curatenia locuintei tale sau a spatiului de lucru, in Ilfov si imprejurimi, te putem ajuta. 


Cere oferta servicii curatenie


Firma curatenie Bucuresti pret - Cat costa serviciile noastre?

Vrei sa iti facem o oferta pentru serviciile noastre? Un evaluator profesionist se va ocupa de inspectarea locului in care ai nevoie sa faci curat si iti va prezenta o oferta de pret personalizata, in functie de volumul de efort si de resurse necesar pentru a te putea ajuta. Preturile noastre se calculeaza in functie de mai multi factori, asa ca poti cere o oferta de pret pentru a vedea cat te va costa procesul complet de igienizare a spatiului tau. 

Contacteaza-ne pentru o oferta sau pentru mai multe detalii!

Unde poti sa ne gasesti?

Vrei sa colaborezi cu o firma de curatenie in Ilfov?De asemenea, daca ai nevoie de o firma de curatenie serioasa in Ilfov si imprejurimi, te poti baza tot pe noi si pe serviciile noastre. Contacteaza-ne la unul din numerele de mai sus si putem discuta mai multe detalii.
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia

WinScope.ro © 2021 . Toate drepturile rezervate.