art1Mai este putin pana la mult-asteptatele sarbatori de sfarsit de an, moment in care vrem ca totul sa fie pus la punct, astfel incat sa ne bucuram alaturi de cei dragi de Craciun si Revelion. Si pentru ca in curand vom incepe curatenia de sezon, noi va venim in ajutor cu o lista de locuri din casa de care cel mai probabil veti uita, tocmai pentru ca nu reprezinta obiecte de a caror curatenie sa va faceti griji zilnic!

Asadar, nu uitati sa va faceti o lista, pe care sa o tineti la vedere atunci cand va apucati de treaba! De ce? Ca sa fiti sigur ca nu ati omis si:

Prajitorul de paine – poate ca nu il folositi zilnic, dar nu uitati ca, la fiecare utilizare, firmituri de paine arse sau lipite se vor strange in el – lucru nu tocmai igienic ori economic, daca ne gandim la eventuala lui defectare.

Scurgatorul de vase – stiti la ce ne referim, acel suport de langa chiuveta, folosit atat de des incat uitam de faptul ca, din cand in cand, ar trebui dezinfectat temeinic.

Masina de spalat – da, si ea trebuie spalata si dezinfectata, mai ales daca nu folositi clor sau produse speciale de igienizare si intretinere. Porniti un ciclu de spalare fara rufe in cuva, doar cu apa calda si otet.

Deasupra frigiderului si dulapurilor – principiul „daca nu vad, nu exista” nu este tocmai sanatos. Fiti sinceri, de cate ori ati facut curenie si ati uitat definitiv sa stergeti praful (in cantitati generoase) de pe frigider si piesele de mobilier inalte? 

Pernele – intrebarea nu este daca ar trebui sa va curatati pernele, ci daca va place sa dormiti pe bacterii si piele moarta. Pernele murdare pot afecta serios sistemul respirator ori cauza probleme dermatologice. Ce va costa sa le aruncati in masina de spalat, tinand cont de instructiunile de pe etichete?

Pensule cosmetice – doamnelor, va rugam, nu va puneti singure bacterii pe ten ori in ochi! Pensulele cosmetice, bureteii si alte astfel de auxiliare trebuie curatate mai des decat credeti si chiar inlocuite.

Perdeaua de dus – nu, nu se spala automat odata cu dumneavoastra, atunci cand faceti un dus. Iar umezeala si darele de sapun, sampon ori gel se aduna in timp, asa ca nu uitati sa curatati separat acest accesoriu si, dupa o perioada, chiar sa il inlocuiti.

Acestea sunt doar cateva, langa care va recomandam sa treceti si urmatoarele lucruri pe care ar trebui sa le dezinfectati mai des: intrerupatoarele, telefonul mobil/tableta, cardul de credit, telecomanda, geanta, prosoapele de baie, buretii (mai ales cei de bucatarie). Insa daca nu vreti sa va bateti capul cu toate aceste probleme, nu uitati ca Winscope va sta la dispozitie cu servicii profesioniste de curatenie pentru acasa, generala sau de intretinere!
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia

WinScope.ro © 2021 . Toate drepturile rezervate.