Indiferent daca vorbim despre o locuinta abia finalizata sau despre o modificare minora ori majora a casei in care deja stati de ceva timp, puteti fi siguri ca totul va ramane murdar la sfarsitul procesului de constructie/renovare. Vorbim despre particule, deseuri, pete si praf in toate colturile casei, ce trebuie indepartate pentru a va face locuinta confortabila. 
Desi stim cu totii ca activitatile de constructie si renovare sunt foarte dificile si istovitoare, acest lucru nu reprezinta o scuza pentru a nu ne bucura de o locuinta curata. Nu avem nevoie decat de o pregatire adecvata a acesteia si apelarea la profesionisti de la companii de renume pentru curatarea casei. Insa exista trei greseli majore pe care ar trebui sa le evitati in continuare.
art5

1. Curatenia de unul singur
Aproape totul in casa este murdar si clar este necesar sa apelati la servicii profesionale in acest sens, asta doar daca nu sunteti chiar dumneavoastra un expert in domeniu. Veti vedea murdarie pe usi, geamuri, podea, tavan, pereti, obiectele sanitare si chiar de mobilier (oricat de bine ar fi fost acestea acoperite in prealabil). Multe persoane din Bucuresti si Ilfov aleg sa-si curete casele dupa constructor si dupa renovare singuri, pentru a economisi bani, doar ca sa obtine rezultate slabe, pierzand timp si energie.

2. Alegerea unei companii de curatenie strict in baza ofertei de pret
Ce este foarte ieftin nu este neaparat si bun. Daca va bazati doar pe oferta de pret atunci cand alegeti compania de curatenie, este posibil sa aveti surprize neplacute la final. Exista multe alte aspecte de care sa tineti cont precum vechime pe piata serviciilor de specialitate, echipamentul utilizat, calificarea personalului, transparenta companiei si opiniile clientilor.

3. Lipsa comunicarii
Daca intre dumneavoastra si firma de curatenie nu exista o comunicare clara, iarasi pot sa apara probleme. Exprimati-va doleantele si vedeti clar de ce servicii puteti beneficia

Winscope Facility & Management ofera urmatoarele servicii profesionale:

  • curatenie dupa renovare Bucuresti si Ilfov
  • curatenie dupa constructor
  • curatenie generala completa
  • curatenie dupa zugravit
  • curatat geamuri si tocuri
  • curatat lavabila parchet
  • curatat gresie / faianta dupa renovare / dupa constructor
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia
WinScope.ro © 2018 . Toate drepturile rezervate.
Contact: 0723.609.832 / 0374.034.370. Cere oferta personalizata AICI
Toggle Bar