Esti sigur ca oamenii din cladirea in care lucreaza sunt in siguranta? Cand s-a facut ultima data curatenie in spatiile de lucru si in zonele industriale? In plus, stii ca alunecarile si caderile se pot intampla oricand, pe orice suprafata de mers - de la holurile de la intrare pana pe trotuar?
Nu uita ca incidentele si accidente care au loc in incinta locului de munca sunt considerate accidente la locul de munca si iti pot crea multe probleme. Acestea se pot intampla pe orice suprafata de mers si pot rani grav persoanele care se deplaseaza, indiferent daca sunt angajati sau clienti.
 
Previno incidentele neplacute de la locul de munca, apeland la servicii profesionale de curatenie industriala, cum sunt cele oferite de Winscope! Provocarile sunt diferite in functie de activitatea clientului. Daca pentru o lucrare one time provocarea este respectarea termenului de executie si nivelul de calitate pe care clientul si-l doreste, pentru partea de mentenenta a unui spatiu de birouri ne confruntam cu selectia personalului, training-ul si mentinerea acestuia.

Baneasa Business Center
Baneasa Business Center

Folosim in activitatea de zi cu zi, echipamente si detergenti marca Wetrok. O companie elevetiana care din 1948 dezvolta tehnologii noi specifice activitatii de curatenie profesionala.

Cauzele alunecarilor si caderilor la locul de munca
Cele mai multe alunecari inregistrate la locul de munca sunt cauzate de suprafetele umede sau uleioase, de scurgeri, covorase incorect montate, mizerie si reziduuri.
Mai mult, accidentele pot fi si mai frecvente in zonele in care vizibilitatea este obstructionata, iluminarea este slaba, locurile dezordonate, cabluri neacoperite, sertare sau usi deschise, treceri sau praguri incorect realizate, etc.
Studiile arata insa, ca 9 din 10 alunecari si caderi au avut drept cauza trecerea unei persoane de pe o suprafata uscata pe o suprafata umeda.

Modul in care WinScope poate preveni alunecarile si caderile in spatiile industriale
Proprietarii de cladiri, administratorii de instalatii si angajatorii ar trebui sa faca o prioritate din curatarea podelelor daca doresc sa evite accidentele provocate de alunecari si caderi.
Firma noastra ofera servicii profesionale de curatenie industriala. Acestea sunt orientate catre curatarea spatiilor in care gradul de murdarie este crescut, iar curatarea suprafetelor implica anumite conditii: utilizarea unor solutii cu anumite specificatii tehnice, dotare profesionala, echipamente performante si personal experimentat.
Ne ocupam de curatarea suprafetelor murdare de ulei, grasimi uscate, urme de cauciuc, rugina, depuneri de calcar. Totodata curatam fatade si vitrine. Totul va arata impecabil in urma noastra, reducand considerabil riscurile de accidente si creand un spatiu placut pentru angajatii si clientii tai.

Cum sa mentii o rutina eficienta de curatenie industriala
Pentru o rutina eficienta in asigurarea curateniei in spatiile industriale, o firma de curatenie ca Winscope este cea mai buna solutie. Astfel poti fi sigur ca vor fi curatate toate spatiile interioare din toate cladirile, indiferent daca este vorba despre o fabrica, o uzina, un depozit de marfa, o hala industriala sau orice alt spatiu de productie si depozitare.
Vom curata fiecare etaj si coltisor, indepartand tot ce inseamna reziduuri, uleiuri, scurgeri si praf. Asiguram curatenia si, totodata, intretinerea acestea in cele mai bune conditii.
Mai mult, in perioada cu ploi abundente sau cu zapada, putem actiona rapid pentru a igieniza zonele de lucru si a asigura suprafete curate, sigure si uscate.
Un alt avantaj al serviciilor oferite de noi este faptul ca, odata cu curatarea podelelor pentru a preveni accidentele, vom contribui la eliminarea dezordinii si a obiectelor depozitate pe acestea.

Folosirea echipamentelor si a produselor potrivite
Firma Winscope dispune de produse special concepute pentru curatarea temeinica a pardoselii si, totodata, uscarea rapida a acestora. Un exemplu ar fi capetele de mop din materiale care absorb rapid lichidele si care reduc perioada de uscare a podelei, crescand conditiile de siguranta.

Green court Bucuresti

Semnalizarea regulamentare a suprafetelor umede
Stim ca o podea umeda, indiferent daca este proaspat spalata sau au fost scurgeri, trebuie semnalizata regulamentar pentru a preveni accidentele. Cu firma Winscope ai garantia ca zona umeda va fi intodeauna marcata corespunzator cu indicatoare de semnalizare a pericolului de alunecare.

Curatarea rapida a scurgerilor
Scurgerile de orice fel nu ar trebui sa stea pe podea. Dupa ce se observa, acestea ar trebui curatate imediat pentru a preveni accidentele. Pentru acest lucru de poate angaja un om special desemnat care sa intervina rapid in caz de necesitate.

Pozitionarea corecta a covoraselor de podea
Este esentiala asigurarea unei pardoseli curate si uscate, mai ales in lunile de iarna cand oamenii vor aduce zapada in interior. Covorasele de podea au rolul de a absorbi umiditatea, eliminand pericolul alunecarilor si caderilor. Compania Winscope se va asigura intotdeauna ca aceste covorase sunt pozitionate corespunzator pentru a fi sigure si a-si face treaba intr-un mod cat mai eficient.
De asemenea, ne vom asigura ca sunt bine ancorate si lipite de podea.

Concluzie
Mentinerea pardoselii curate si in stare buna reduce considerabil riscul alunecarilor si al accidentelor in incinta spatiilor industriale. In acest sens, contactarea serviciilor oferite de o companie de curatenie profesionala, cum este Winscope, devine o necesitate si iti va aduce multe beneficii.
Curatarea corecta si profesionala a podelelor este esentiala intr-un program complet de securitate la locul de munca intr-un spatiu industrial. In plus, fiecare loc de munca are probleme specifice de curatare si intretinere si necesita un program adaptat.
Winscope poate personaliza un program de curatenie si intretinere industriala care va raspunde nevoilor cladirii tale. 
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia
WinScope.ro © 2018 . Toate drepturile rezervate.
Contact: 0723.609.832 / 0374.034.370. Cere oferta personalizata AICI
Toggle Bar