Curatenia nu este usor de realizat, dar este pasiunea noastra si la asta ne pricepem cel mai bine!

winscope-despre-noiIn cazul in care sunteti in cautarea unor servicii de curatenie de top, ati sosit la locul potrivit, pentru ca Winscope Facility & Management este furnizorul de servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si Ilfov care se muleaza pe nevoile clientului, venind in intampinarea dumneavoastra cu solutii de optimizare a standardului de calitate, dar totodata, si a eficientizarii costurilor.

Inca de la inceput, ne-am dedicat cu totul ideii de a asigura clientilor nostri acelasi birou imaculat in care au pasit pentru prima data, aceeasi locuinta confortabila si ireprosabil de curata pe care si-au dorit-o dintotdeauna, fara prea mult efort.

Activitatea noastra se bazeaza pe servicii complete de curatenie rapida si alte lucrari specifice în sedii de firme, cladiri de birouri, spatii industriale sau resedinte. In plus, ofertele sunt personalizate pentru fiecare client in parte, in baza caracteristicilor discutate si a evaluarilor facute de echipe cu experienta.

De ce Winscope?
consumabilele si materialele folosite sunt de inalta calitate si au certificate de calitate si conformitate furnizate de institutii specializate;
echipamentele sunt verificate din punct de vedere tehnic si totodata autorizate de protectia muncii;
personalul beneficiaza de cursuri de pregatire profesionala si informatii privind specificitatea fiecarui obiectiv si, de asemenea, de cursuri de formare;
activitatea echipei este dezvoltata conform normelor de protectia muncii;
puteti beneficia de o oferta personalizata, prin solicitarea si includerea in pachet a unor servicii aditionale.

Curatenie industriala sau menaj la domiciuliu, curatenie dupa renovare, de intretinere sau generala, ingienizare? Nu mai pierdeti timp, bani si energie cu aceste probleme, pentru ca indiferent daca locuinta sau sediul afacerii dumneavoastra se afla in Bucuresti, Ilfov sau Pipera, Winscope Facility & Management reprezinta solutia ideala, adaptata nevoilor dumneavoastra!
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia
WinScope.ro © 2018 . Toate drepturile rezervate.
Contact: 0723.609.832 / 0374.034.370. Cere oferta personalizata AICI
Toggle Bar