Mocheta reprezinta o investie importanta intr-o locuinta sau intr-un spatiu de birouri. Desi ofera un aspect placut si este practica, este si greu de intretinut, spalat si curatat. Winscope iti ofera servicii de calitate pentru curatare mocheta de toate tipurile si dimensiunile, in orice zona din Bucuresti. Fie ca este vorba despre mocheta de acasa sau de mocheta de la birou ori alte zone comerciale, folosim doar produse speciale pentru ca mocheta ta sa arate ca noua, in culorii vii si cu un aspect placut.

De ce sa ne alegi pentru servicii de curatare mocheta

Serviciul de curatare mocheta este doar unul dintre serviciile de curatenie pe care le realizam cu produse si echipamente speciale. Pe langa faptul ca mochetele sunt curatate de orice pata, aceastea sunt si dezinfectate. De asemenea, sunt eliminate mirosurile neplacute, iar bacteriile si microbii care se pot acumula in tesatura vor fi indepartati.

De ce sa apelezi la noi pentru servicii de curatare mocheta:

  • Tinem cont de fiecare tesatura si de fibrele din care sunt realizate mochetele atunci cand apelezi la servicii de curatare mocheta. Exista diferente intre mocheta clasica si mocheta pentru spatii cu trafic intens. Pentru ca avem experienta in curatarea si spalarea mochetei, stim cu ce produse speciale sa le tratam, sa le spalam si curatam corespunzator.
  • Folosim echipamente profesionale pentru procedura de injectie-extractie pentru curatarea mochetelor. Aceasta are rolul de a elimina apa aproape in totalitate in timpul procesului de spalare, ceea ce face ca mocheta sa se usuce rapid, reducand astfel cresterea gradului de umezeala si aparitia mucegaiului.
  • Folosim doar apa si detergent activ/spuma activa care are rolul de a curata si cea mai persistenta murdarie. Pentru a indeparta gume uscate si lipite de mocheta folosim produse speciale ce actioneaza prin inghetare pentru a se desprinde rapid si usor.
  • Iti garantam servicii de curatare pentru mocheta de calitate prin faptul ca avem o experienta in servicii de curatenie si in folosirea de produse si echipamente speciale, profesionale. Curatam in profunzime fiecare detaliu, de la cele mai mici pete pana la cele mai dificile, iar la final mocheta ta va arata ca noua.
  • Preturile pentru acest serviciu de curatare mocheta Bucuresti sunt accesibile si se stabilesc in functie de dimensiunea mochetei si de dificultatea de curatare si spalare a acesteia.


Curatarea mochetei este un serviciu customizat. Pentru a afla pretul, contacteaza-ne si spune-ne care este dimensiune pe care doresti sa o curatam. Ulterior iti vom spune pretul exact.


Suna acum › WhatsApp ›


Curatare mocheta Bucuresti – cum procedam?

In functie de gradul de murdarie al mochetei si pardoseala pe care aceasta este montata, se face selectia procesului de curatare mocheta ce urmeaza a fi aplicat. Pentru curatenia de baza este recomandat procesul de curatare cu monoperia, iar pentru intretinere sau improspatare se recomanda procesul de curatare prin metoda injectie-extractie.

Metodele pe care le folosim pentru curatare mocheta Bucuresti:

  • Aspirare mocheta;
  • Aplicare detergent pentru indepartarea petelor;
  • Indepartarea gumei de mestecat;
  • Curatare mocheta cu spuma activa cu monoperia;
  • Curatarea mochetei cu echipament profesional injectie-extractie.


Curatare mocheta lipita

Oferim servicii de curatare mocheta lipita fie la domiciliu, pentru persoane fizice, fie in cladiri de birouri, pentru persoane juridice. Curatam in profunzime astfel de mochete cu detergenti cu spuma activa si indepartam toate petele si impuritatile. Poti face o programare daca doresti un astfel de serviciu contactandu-ne telefonic sau pe email.


Curatat mocheta la domiciliu

Ai nevoie de servicii de curatare mocheta la domiciliu? Ne deplasam oriunde in Bucuresti la orice persoana fizica ce are nevoie de curatarea mochetei in propria locuinta. Indiferent ca este vorba despre mocheta din camera de zi sau camera copiilor, curatarea si spalarea se realizeaza doar cu echipamente profesionale.


Curatare mocheta birouri

Ne ocupam de curatare mocheta in cladiri de birouri sau spatii comerciale. Tinem cont de tipul de tesatura si alegem cea mai optima metoda de curatare. In cazul in care sub mocheta se afla montata pardoseala din lemn sau parchet, folosim spuma uscata pentru curatare, care ajuta si la protejarea pardoselii.


Curatarea mochetei este un serviciu customizat. Pentru a afla pretul, contacteaza-ne si spune-ne care este dimensiune pe care doresti sa o curatam. Ulterior iti vom spune pretul exact.


Suna acum › WhatsApp ›


Curatare mocheta - pret

Vrei sa afli un pret pentru curatare mocheta? Pentru ca preturile difera in functie de suprafata care necesita curatare si spalare, va fi necesar sa iei legatura cu noi si sa ne soliciti o oferta de pret. Avem nevoie de toate detaliile privind dimensiunea si modul in care ai nevoie de serviciile noastre. Ulterior iti vom spune si pretul final.

Apeleaza la firma noastra de curatare mocheta pentru servicii profesioniste!

Alege o firma de curatare mocheta specializata, care se poate deplasa in orice locatie si zona din Bucuresti. Folosim metode eficiente si profesioniste pentru indepartarea petelor si lasam de fiecare data mochete ca noi in culori incantatoare, iar aerul si mirosul din incapere vor fi improspatate. 

Contacteaza-ne la numerele de telefon 0374.034.370 / 0723.609.832 sau completeaza formularul din pagina de contact pentru a cere o oferta de pret in functie de suprafata cu mocheta ce se doreste curatata.
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia

WinScope.ro © 2021 . Toate drepturile rezervate.