Tocmai ce ai finalizat constructia unei case sau vrei sa te muti intr-un spatiu nou ce tocmai ce a fost construit? Atunci cu siguranta vei avea nevoie de curatenie dupa constructor, serviciu pe care echipa noastra il realizeaza cu produse si echipamente profesioniste si moderne. Acest tip de serviciu este ideal pentru orice tip de cladire, indiferent ca este vorba de un spatiu care apartine unei persoane fizice sau juridice.

Firma curatenie dupa constructor – de ce sa alegi serviciile noastre

Operatiunea de curatenie dupa constructie este destul de complexa de indepartare a materialelor si resturilor care raman in spatiile unde au fost facute renovari sau amenajari. Fie ca este vorba despre curatenie la birou, la domiciliu sau in spatii comerciale, amestecul de praf si de substante din constructii fac curatenia si mai dificila. De aceea este necesar sa chemi o firma curatenie dupa constructor profesionista cu experienta si care stie cum sa procedeze pentru a lasa spatiul curat.

Motivele pentru care sa apelezi la serviciile nostre de curatenie dupa constructor sunt urmatoarele:

 • Folosim detergenti speciali si echipamente profesionale care pot indeparta si materialele cel mai greu de curatat de pe suprafete. Materialele de constructii pe care le putem indeparta: lavabila, var, ciment, vopsea sau diferite materiale care s-au folosit pentru interioare.
 • Curatam mai multe tipuri de suprafete precum: gresie, faianta, parchet, pereti, tevi, grupuri sanitare sau suprafete din lemn si sticla din orice incapere dintr-o locuinta.
 • Ridicam surplusul de moloz sau alte materiale care rezulta in urma curateniei, indepartam folii si etichete lipite pe geamuri, la final incapere v-a fi predata pentru a fi folosita imediat, intr-o stare excelenta.
 • Dispunem de o echipa de profesionisti in curatenie dupa constructor si nu numai, care vor veni echipati corespunzator si vor avea grija sa indeparteze resturile fara a deteriora parchetul sau peretii.
 • Preturile sunt accesibile si difera in functie de suprafata care necesita a fi curatata si in functie de volumul de curatare.
 • Ne deplasam oriunde in Bucuresti pentru a oferi aceste servicii de curatenie. Nu trebuie decat sa ne contactezi si vom veni la tine dotati cu echipamentele necesare in functie de programarea efectuata.


Curatenia dupa constructor este un serviciu customizat. Pentru a afla pretul, contacteaza-ne si spune-ne care este suprafata pe care doresti sa o curatam. Ulterior iti vom spune pretul exact.


Suna acum › WhatsApp ›


Servicii de curatenie dupa constructor

Desi este o munca dificila, nu trebuie sa iti faci griji. Compania noastra vine pregatita pentru a face curatenie dupa constructor cu toate materialele, detergentii si echipamentele necesare pentru a elimina definitiv murdaria prin curatare si spalare.

Servicii de curatenie dupa constructor cu care te putem ajuta:

 • Spalarea geamurilor accesibile, a pervazurilor si a tocariei aferente si indepartarea urmelor de vopsea lavabila;
 • Aspirarea peretilor;
 • Curatarea aparatelor de aer conditionat;
 • Stergerea usilor de acces si indepartarea eventualelor urme de vopsea lavabila de pe toata suprafata acestora;
 • Indepartarea foliilor de protectie si a etichetelor de pe suprafete si curatarea acestora;
 • Indepartarea petelor de pe peretii lavabili;
 • Curatarea caloriferelor, prizelor, plintelor si a corpurilor de iluminat;
 • Curatarea reziduurilor de materiale de constructii (ciment, chit, vopsea lavabila, etc.)
 • Curatarea balustradelor (acolo unde este cazul);
 • Curatarea obiectelor de mobilier;
 • Curatarea, dezinfectarea si odorizarea gresiei, faiantei si a grupurilor sanitare;
 • Aspirarea pardoselilor cu aspiratoare profesionale de curatenie;
 • Spalarea pardoselilor cu echipamente profesionale de curatenie (acolo unde este cazul);
 • Curatarea scarilor si indepartarea urmelor de vopsea lavabila de pe suprafata acestora (acolo unde este cazul);
 • Servicii suplimentare la cerere.

Curatenie apartament dupa constructor

Asiguram servicii complete de curatenie apartament dupa constructii pentru persoane fizice, in orice locuinta noua sau renovata. In urma programarii ne deplasam la tine cu toate produsele necesare si cu echipa de profesionisti in curatenie.


Curatenie dupa constructor - spatii birouri

Ai nevoie de curatenie dupa constructor pentru spatii birouri? Colaboram cu persoane juridice pentru curatenie in sedii de firme sau spatii comerciale. Daca ai nevoie de astfel de servicii pentru biroul tau, cheama-ne si vom face curatenie ca la carte intr-un timp rezonabil.

Curatenia dupa constructor este un serviciu customizat. Pentru a afla pretul, contacteaza-ne si spune-ne care este suprafata pe care doresti sa o curatam. Ulterior iti vom spune pretul exact.


Suna acum › WhatsApp ›


Pret curatenie dupa constructor

Pentru a afla pretul curateniei dupa constructor este necesar sa ne contactezi pentru a ne transmite suprafata care necesita sa fie curatata si toate detaliile necesare. Ulterior iti vom comunica pretul exact si cand putem stabili ziua curateniei.


Alege o firma profesionista de curatenie dupa constructor din Bucuresti!

Daca ai nevoie de o firma de curatenie dupa constructor in Bucuresti, ne poti contacta pentru a stabili o programare si pentru a afla mai multe detalii despre tipurile de servicii de curatenie pe care le putem oferi. In cazul curateniei dupa constructor, ne asiguram ca vom indeparta toata murdaria, ulterior dezinfectam si igienizam obiectele sanitare murdare.

Contacteaza-ne la numerele de telefon 0374.034.370 / 0723.609.832 sau completeaza formularul din pagina de contact pentru a cere o oferta de pret in functie de suprafata ce se doreste curatata.
Numai ridicand praful, se poate asterne curatenia

WinScope.ro © 2021 . Toate drepturile rezervate.